FAKÜLTEMİZ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ BÜNYESİNDE KURTLAR SOFRASINDA GİRİŞİMCİLİK KONULU ONLİNE SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz İstatistük Bölümü bünyesinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İstatistik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emre DÜNDER’in konuşmacı olarak katıldığı online (zoom) seminer gerçekleştirildi. Çankırı Karatekin Üniversitesi Fen Fakültesi Bilimsel ve Kültürel Etkinlik Komisyonu’nun düzenlediği Doç. Dr. Tolga ZAMAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Fen Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Doç. Dr. Emre DÜNDER’ in gerçekleştirdiği ‘’Kurtlar Sofrasında Girişimcilik’’ başlıklı sunumda üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde kurucusu olduğu İSTMER araştırma şirketinin faaliyetlerini, çeşitli firmalara verdiği danışmanlık hizmetlerini ve bu alanda piyasanın duyduğu ihtiyacı anlattı. Ayrıca Doç. Dr. Emre DÜNDER proje yazma basamakları hakkında da kapsamlı bilgiler verdi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik soruların cevaplanmasıyla sonlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2022 Cuma
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022 Pazartesi