15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE, GAZİLERİMİZ MİNNETLE ANILDI

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Fen Fakültesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” anma programında Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine kastetmiş hain darbe girişimi bir kez daha kınandı ve şehitlerimiz rahmetle, gazilerimiz minnetle anıldı.

Başta 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan anma programının açılış konuşmasını, Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşenur KAYABAŞ AVŞAR yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Günün anlam ve önemi ile ilgili video/slayt gösterilerinin ardından program sonlandırıldı.

Yayınlanma Tarihi: 18 Temmuz 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024 Pazartesi